Volkswagen Scirocco 1.8i 95pk GTX Automaat 15inch LM Stuurpomp Radio/cd 140947km! *Nette Scirocco*

€ 8500,-
1989
140947 km
Automaat
Brons/Grijs Metallic
Benzine
95 pk
Nee


Opties

  • 15inch LM velgen Meerspaaksvelgen
  • centrale deurvergrendeling
  • Hoedenplank zonder box gaten
  • metaalkleur
  • Radio/cd Sony
  • stuurbekrachtiging
  • Volt Meter

Omschrijving

In keurig nette en goed onderhouden staat. Dat verkeerd inmiddels deze zeldzaam wordende Volkswagen Scirocco 1.8i GTX 70kw/95pk Automaat. Met aantoonbaar 140947km. Onderhoudshistorie is bekend en volledig aanwezig. Tevens is het originele Onderhoudsboekje ook aanwezig en ingevuld(zie foto's) De Scirocco is in 1989 aangekocht door een Duitse mevrouw(1922) Die heeft hem in 1992 verkocht aan een andere Duitse mevrouw(aantoonbaar) Welk de Scirocco tot 1998 gereden heeft. Daarna is de Scirocco naar Nederland geïmporteerd. Wij hebben hem in 2011 destijds van een echte VW liefhebber mogen overnemen en tot heden word hij door ons gekoesterd. Echter word er zo weinig mee gereden dat de Scirocco naar een andere VW liefhebber mag gaan. De Scirocco is op de velgen/verlagingset/uitlaateindemper/Radio/cd en booskijker na geheel origineel. Tevens zijn de originele Velgen nog aanwezig! Foto's spreken verder voorzicht.

Verder is de Scirocco voorzien van o.a. Stuurbekrachtiging.CV handbediend.15inch LM velgen meerspaaks.Radio/cd Sony.Hoedenplank zonder box gaten.Volt meter.Sportstoelen met stof bekleed.Sky lederen hemel.achtespoiler.achterruitenwisser.

De Scirocco ​ziet er voor zijn leeftijd en km. Stand keurig netjes uit, echter heeft hij wel wat lichte ​lakbeschadigingen.

Bij serieuze interesse, graag even telefonisch contact of stuur een ​e-mail.

De Scirocco word bij ​aflevering door ons apk gekeurd!

Vraag hier een proefrit aan.

Wij zien uw inruilaanvraag graag tegemoet.


Vul uw naam en telefoonnummer in zodat wij u kunnen bellen.