Over ons

Garagebedrijf van Veenhuisen is een merkonafhankelijk garagebedrijf in Putten.

De oorsprong van het bedrijf ligt in 1994. In dit jaar is Rob van Veenhuisen, oprichter en initiatiefnemer, vanuit een kleine werkplaats aan huis begonnen met ‘onderhouden van’ en ‘verrichten van reparaties aan’ auto’s van diverse merken. Ook was er direct al interesse voor autohandel. Zijn vrouw, Woutje van Veenhuisen, heeft hem daar vanaf de eerste dag in gesteund en is administratief nog steeds actief binnen het bedrijf.

Wat ooit klein begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig en vakkundig garagebedrijf dat inmiddels een begrip is geworden in Putten en omgeving. Sinds 1998 is Garagebedrijf van Veenhuisen gevestigd aan de Hoge Eng Oost 39.

In 2007 heeft zoon, Dinand van Veenhuisen, zijn eerste voetstappen in het bedrijf gezet. Naast zijn studie aan de IVA te Driebergen is hij begonnen met het uitbreiden van de autohandel die zijn vader begonnen is. In 2019 kwam ook zoon, Gerben van Veenhuisen het team versterken. Samen met zijn broer Dinand, stort hij zich volledig op de in- en verkoop en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds 2019 wordt deze autohandel gedreven vanuit het nieuwe pand aan de Hoge Eng Oost 54.

Al met al is Garagebedrijf van Veenhuisen met zowel de werkplaats als de in- en verkoop van merkonafhankelijke auto’s een echt groeiend familiebedrijf geworden!

Werkplaats 1994

Nieuwbouw pand 1998

Hoge Eng Oost 54 anno 2019

Van Veenhuisen anno 2022